Log ind

Brugernavn

Kodeord

Husk mig


PCMFreaks synger på sidste vers!

PCMFreaks: Den sidste sang

PCMFreaks.dk

Kære brugere på PCMFreaks.
Gamle som nye, jer der har været med hele vejen og jer der måske først lige er kommet til. Jer der har debatteret lystigt og jer der har set med fra sidelinien. Vi har alle en ting tilfælles. PCMFreaks.

Siden der har kørt i næsten 4 år har været igennem meget.Vi har oplevet en henrivende udvikling og nået højder som vi ikke troede muligt ved starten af projektet - alt vi ville var jo bare at få fokus på PCM i Danmark og hjælpe folk med deres problemer omkring spillet. Uden at være alt for selvhøjtidelige så mener vi, at vi kan kigge tilbage på disse "mål" og sige at "Vi gjorde det sgu!".

Men hvorom alting er så har vi desværre måtte indse at PCMFreaks er stagneret, på flere fronter. Det kunne ses allerede i sommeren 2013, hvor siden fik langt færre nye brugere end hidtil set. Det har været småt med aktivitet omkring PCM spillene og vi har nu nået til et punkt hvor vi må trække tæppet for. Dette skyldes i høj grad, at tiden og lysten i crewet har været stærkt faldende, men også at vi ikke har følt, at PCM-projekterne har været taget imod på en sådan måde, som vi ønskede det.

Nogen vil måske påstå, at vi ikke prøvet nok og bebrejde os for, ikke at give et ekstra forsøg, men vi HAR prøvet og med manglende lyst, kan vi ikke drive værket. Vi ønsker heller ikke at bringe siden videre i andres hænder, ligesom vi ikke ønsker at se siden gå i fordærv.

Med vores kærlighed til PCMFreaks, stolthed omkring projektet og vores ære i at hjælpe brugerne vil vi stoppe mens legen stadig er god - så vi kan se tilbage på PCMFreaks med oprejst pande.
Derfor lukker PCMFreaks.dk ned.

Vi vil sende en sidste tak ud til ALLE brugerne igennem tiderne og ALLE crewmedlemmerne igennem tiderne, uden jer havde vi aldrig nået det punkt vi er ved nu! I er personerne bag PCMFreaks succes og det takker vi jer for! Der skal lyde en stor tak til Sunbao der gav os muligheden for at oprette denne side da vi behøvede det mest.
En tak til alle de vidunderlige timer med Pro Cycling Manager spillene, alle de vidunderlige brugerprojekter og initiativer som folk har startet, det har været en sand fornøjelse hvor de gode oplevelser og timer overskygger de mindre gode oplevelser med flere mil.

Mandag d. 14 April vil PCMFreaks lukke ned. Man vil stadig kunne komme ind på siden, men man vil ikke kunne skrive nogle steder, udover i en farvel-tråd. Chatten vil blive fjernet, forummet blive låst så der kun vil kunne læses i gamle tråde, artikler, guides og nyheder. Fra i dag af og frem til d. 14. April vil PCMFreaks ændre sit udseende en anelse med en masse bokse der forsvinder fra forsiden. I vil kunne oprette de sidste debatter, hvis der er behov for dette. Vi vil dog gøre opmærksomme på at crewet selvfølgelig stadig eksisterer og vil opretholde retningslinierne på siden. Al "ulovlig" aktivitet, kommentarer m.m. vil blive håndhævet som førhen.
Frem til PCM 2014's udgivelse vil der dog til tider kunne findes nyheder omkring spillet herinde, som vil blive skrevet af folk fra crewet og selvfølgelig annonceres på vores Facebook side.

Der skal lyde et held og lykke til jer alles videre færd på PCM-scenen og i det virkelige liv - vi håber at PCMFreaks har givet jer hvad i er kommet for, hjælp som venskaber, vi har gjort hvad vi har formået og ser tilbage på projektet med stolthed.

Det er ikke slut før den fede dame har sunget, var der engang en person der sagde. PCMFreaks er blevet fedet op med fantastiske debatter, downloads, konkurrencer, brugere, artikler og guides og er nu klar.
Det her er PCMFreaks sidste sang.

Med en masse venlige og kærlige hilsner,
PCMFreaks Crew

Endelig nyt om Pro Cycling Manager 2014!

Pro Cycling Manager

Efter lang tids tavshed, er der endelig nyt omkring Pro Cycling Manager 2014! PCMDaily.com har haft æren af årets første interview, hvilket har kastet flere vigtige og spændende informationer af sig, blandt andet en forbedret transferdel i karriere, samt muligheden for at styre få af holdets ryttere, i stedet for hele holdet. Måske er dette Cyanides bud på "Be-a-Pro", som rigtig mange har ønsket. Derudover er der også forbedringer i Stage-Maker-delen, samt multiplayerdelen og Clément Pinget lover endnu flere forbedringer!

Læs hele interviewet oversat til dansk ved at trykke på Læs Mere!  

Med venlig Hilsen
PCMFreaks Crew 

En smule forsinket - shirtmakerkonkurrence!

Cya Top Tour

Jeg vil starte med at beklage at vi er en lille smule forsinket med månedens shirtmakerkonkurrence. Vores fejl skal i dog ikke lde under - I har nu muligheden for at deltage i shirtmakerkonkurrencen. Sponsorerne hænger ikke længere på træerne, men heldigvis er der nogle firmaer der tør gå ind i cykelsporten!

Tryk "Læs mere" for at se månedens opgave

Første tegn på Pro Cycling Manager 2014

Pro Cycling Manager

Der har længe været meget stille omkring Cyanides udgivelse af Pro Cycling Manager 2014, men nu er de første informationer omkring spillet blevet offentliggjort. Informationer er måske så meget sagt, men ikke desto mindre er det bekræftet vi får et PCM14, og at Cyanide fortsat arbejder hårdt for at forbedre spillet. Præcist hvilke In-game forbedringer der er tale om vides ikke, men kommentatorsporet er i hvert fald har fået en overhalning. Det er dog stadig den franske radiovært Patrick Chassé der kommenterer, men det skulle være med nye og flere kommentarer til cykelløbet. Du kan høre de to lydfiler lige HER og HER

Vi vil selvfølgelig i den kommende tid, holde Jer opdateret med det nyeste indenfor Pro Cycling Manager 2014, og vi venter alle spændt på mere (brugbar) information omkring spillet!

Med Venlig Hilsen
PCMFreaks Crew 

Danmarkmesterskaberne i PCM 2013

Netspil

Det er blevet tid til Danmarksmesterskaberne i PCM 2013! Vi starter ud med Track delen af PCM, og hvis du vil bevise, at du er Danmarks bedste, så er du kommet til det rette sted! Vi dyster igennem Marts måned, og kårer til sidst en Danmarksmester i Track. Hvis du synes, at dette lyder som noget for dig, så tryk Læs Mere for at finde ud af hvordan du tilmelder dig og få mere information om DM.

Screenshotskonkurrencen - februar 2014

Cya Top Tour

Så er det tid til til screenshotskonkurrencen for denne måned! PCM.daily udgav fornyeligt deres første version af deres 2014 database og det skal vi selvfølgelig udnytte i screenshotskonkurrencen! Tryk på "Læs mere" for at se månedens opgave!

Shirtmakerkonkurrence Februar 2014

Cya Top Tour

Så er det endnu en gang blev tid til en ny shirtmakerkonkurrence!

Der var i slutningen af 2013-sæsonen mange rygterne omkring det lukningstruede Euskaltel hold, bl.a. var der meget kraftige rygter omkring, at racerkøreren Fernando Alonso skulle redde det baskiske hold, men det endte med at han trak sig fra forhandlingerne.

Tryk "Læs mere" for at se månedens opgave.

Nytårstale fra PCMFreaks

PCMFreaks.dk

Året 2013 er nu atter fortid – i går aftes, da klokken slog 12, erstattede vi det bagerste 3-tal med et 4-tal og propperne kunne springe og det nye år blev skudt godt ind. I sommers kunne PCMFreaks fejre fødselsdag – ja siden fyldte atter tre år og vi vil nu bevæge os ind i siden fjerde leveår.

Året blev skudt i gang med DM I PCM endnu engang i stor stil. PCMFreaks Cast, som var et nyt initiativ fra Rabens side, skulle sørge for at hele den danske PCM scene kunne følge med i hvordan DM udviklede sig. I finalen stod syv deltagere tilbage og Madssi satte sig hurtigt i front. De syv deltagere var Madssi, Rauling, Ziber, Mario, Hardi1111, Maddrengen og Zack. Madssi lagde sig stabilt i front tidligt i DM og efter en fremragende enkeltstart lagde han sig atter i front at stillingen, hvorfra han holdt førertrøjen hele vejen til Paris. Podiet blev rundet af, af Mario og Rauling. Madssi kunne kalde sig Danmarks mester for anden gang i år, da han også vandt DM i Track.
Generelt blev det et år der stod i net spillets tegn, da crewet, ledet af Raben, fik en netspil liga op at stå, som senere fik navnet Softfair Netspil Liga, da de stod for at sponsorere præmier til os. Et helt netspil crew blev også hentet ind, så vi var sikre på at der var nok folk til at stå for det hele. Vi måtte dog sande, at da Tour de France endegyldigt var overstået og folk så småt startede i skole eller på arbejde efter den dejlig lange sommerferie, ikke længere var stor nok aktivitet til at Soft Fair Netspil ligaen kunne holdes ved lige, da en ny sæson netspil ellers stod for døren.

De første nyheder om Pro Cycling Manager 2013 kom først i midten af marts måned, altså blot tre-fire måneder inden vi alle kunne stå med et færdigt spil i hånden. Pro Cycling Manager bragte nogle gode nye tiltag med sig. Noget som rigtig mange shirtmakere lagde mærke til ved det nye Pro Cycling Manager er den nye plis, der er dobbelt så stor som forgængeren, altså en HD trøje – både for en bedre grafiske oplevelse in-game og i den grad også for shirtmakerens skyld. Der skete også positive ting omkring gameplayet, især på brostens- og bjergetaper. Favoritterne havde nu igen lyst til at angribe hinanden på de skarpe tinder, hvilket vi ikke havde set i en del år efterhånden. Nu kunne man igen bruge angrebsknappen i stedet for dotten, på et stejlt bjerg, som før i tiden var mere effektivt. Det bragte så også nogle mindre heldige ting med sig, da favoritterne ofte angriber i bunden af hvert bjerg, hvilket heller ikke burde være meningen. Accelerations staten fik også større betydning, hvilket betød at der var større forskel mellem en Basso og Rodríguez type. Alle disse ting har været gode, men som vi har set så mange gange med Cyanide, er der også en bagside af historien, for igen i år blev et halv-færdigt spil udgivet. De fleste patches rettede naturligvis tingene, men bragte desværre også nye med sig, hvilket resulterede i at spillet først blev spilbart flere måneder efter release, til stor frustration for alle, da Cyanide crewet, selvfølgelig også skulle have deres sommerferie – derfor kom vi til at vente, men det måtte vi finde os i. Kort efter den sidste patch blev udgivet, kom PCM.daily med deres database, som var større, bedre og mere komplet end nogensinde før – det var et plaster på såret for mange!

Det første halve år af 2013 osede PCMFreaks af liv – der var daglige debatter i mange tråde, stories og spænding i luften omkring det nye PCM, men overraskende hurtigt fladt aktiviteten igen efter PCM13’s udgivelse, hvilket vi selvfølgelig har ærgret os meget over. Vi har måtte sande at mange store projekter ikke kunne se dagens lys for alvor, pga. den danske PCM scenes størrelse ikke har været tilstrækkelig til at køre disse projekter. Vi måtte desværre vinke farvel til PCM World League, som ellers var sat op og klar til at blive ført ud i livet af PCMFreaks Netspil Crew – vi ville dog involvere hele PCM verden, hvilket var en lidt for stor mundfuld. Et andet initiativ vi desværre måtte lukke ned var det ellers rimelig populære PCMFreaks World Tour, som Gilbert og Vino stod i spidsen for, med stor hjælp fra flere brugere, blandt andet det senere crew medlem Geriant Thomas. Da kalenderen sagde Criterium du Dauphiné, måtte vi lukke hele molevitten ned, efter at projektet havde fået mange chancer. Det tog alt for lang tid ift. hvor mange der fulgte det hårde arbejde og kommenterede på løbene. Når vi kigger tilbage på projektet, gør vi det med stolthed, men også med den overbevisning, at vi skulle have stoppet mens legen var god, ved årsskiftet 2012/2013.

2013 blev også et år hvor der blev skiftet godt og grundigt ud i PCMFreaks Crew. Vi startede året med at sige farvel til TheLiin i Crewet, efter længere tids inaktivitet. TheLiin gjorde et godt arbejde i crewet, hvor han hjalp de brugere det havde behov for hjælp, han delte ud af sine erfaringer omkring shirtmaking og hjalp desuden godt til med vores 2006 database, som blev udgivet i december 2012. Lige op til udgivelsen af PCM13 måtte vi sige farvel til endnu en, mens en anden gerne ville sættes på crew-pause – der er tale om Will007, som uden tvivl var verdens bedste indenfor shirtmakerfaget på PCM scenen, mens siw gerne ville holde pause i crewet. Du er stadig meget velkommen til at komme tilbage, siw!
Der er dog intet der er så skidt, at det ikke er godt for noget, så samtidig bød vi Madssi velkommen i crewet!
Vi fik indført et ”PCMFreaks legende” skilt, hvilket Will007 er den første bruger nogensinde til at bære – der skal nok komme flere til på et senere tidspunkt…
Den 15. september landede nyheden, som nok kan bag på nogle, mens andre mere eller mindre havde forventet det – PCMFreaks skulle overdrages til ”nye hænder”, nemlig Gilbert og Vino. Rauling og Raben har siden været at finde i crewet, for at stå til rådighed for de to nye Superadmins, da overgangsfasen kan være svær for alle. Derfor bliver det også et meget spændende år vi går i møde, for hvordan skal det gå siden, når de to vigtigste personer ikke længere står for at lede siden som før? Tiden må vise det – ingen i crewet håber på at det kommer til at gå anderledes, så vi stadig kan være den førende PCM-side i Danmark (og den eneste lige pt.).
Det betød også at der blev plads til tre nye kompetente herre i PCMFreaks Crew – Geraint Thomas, anderspcm og ikke mindst hardi1111, som hver især har udmærket sig inden for forskellige områder af Pro Cycling Manager.

Hvad 2014 vil bringe for PCMFreaks er et spørgsmål vi ikke kan svare jer på… endnu. Den kan vi altid tage til den næste nytårstale. Vi ved at vi vil få et nyt PCM i serien, nemlig PCM14, meget andet ved vi ikke på nuværende tidspunkt. Vi håber på at vi kan få endnu et godt år, hvor vi kan få spillet noget PCM afholdt nogle gode konkurrencer (måske et gensyn til Profetiernes Mester, der var en stor succes) og få debatteret forskellige emner, både cykelsport, fodbold måske noget dopingsnak osv.
Nu har der vist været nok snak – vi ønsker alle brugere på PCMFreaks et RIGTIG GODT NYTÅR – vi håber at I alle har både fingre og øjne i bedste behold, for det kan være svært at vinde på Ventoux eller Hautacam, uden fingre når der til sommer udgives PCM14!

RIGTIG GODT NYTÅR
- PCMFreaks Crew.

PCMFreaks julekonkurrencer - We got a winner!

PCMFreaks.dk

Gennem julemåneden har vi på PCMFreaks afholdt to konkurrencer, nemlig "Gæt en rytter" og "Hvem er julemanden?". Nu foreligger det endelige resultat - vi har fundet to vindere! Fælles for begge konkurrencer var at resultatet var urolig tæt.

Har du vundet? Tryk på "Læs mere" for at se om du var hurtigst til at gætte rytteren, eller om du var super skarp til at se hvilken cykelrytter, der gemte sig bag slægget!

Screenshotskonkurrence - december 2013

Cya Top Tour

Jueaften nærmer sig med hastige skridt og juleferien, som vi alle glæder os forfærdelig meget til, er blot en arbjdsuge væk! Og hvad skal man så bruge sin juleferie på, udover at spise masser af julechokolade, æbleskiver og spille Pro Cycling Manager? Man skal da deltage i screenshotskonkurrencen!

Tryk "Læs mere" for at se månedens opgave.
SKAL DU VÆRE BETA-TESTER TIL PCM14? KLIK HER!

Bliv beta tester af Pro Cycling Manager 2014

Pro Cycling Manager

Kære Brugere!

Vinteren er kommet over os, og lysten til at spille Pro Cycling Manager, er kraftigt dalende i takt med sæsonen for længst er slut, og udsigterne til den nye er lange. Men som altid arbejdes der i kulissen med den nye version af Pro Cycling Manager, og i år er ingen undtagelse. Og endnu engang har DU muligheden for at hjælp til!

Cyanide søger igen i år PCM-sultne sjæle, som vil være med til at forbedre spiloplevelsen af vores elskede spil. Endnu engang åbner de op for en beta session, hvor 50 spillere, kan få muligheden for at komme med deres feedback på spillet. I år vil testerne blandt andet teste karriere-delen, men også i 3D spillet, hvor et nyt styresystem skal testet. 

For at blive beta tester, kræver det at du har kalenderen ledig fra d. 6. til den 17. januar, du kan kommunikere på et fint engelsk niveau, du er registreret på Cyanide´s egen hjemmeside (LINK), og du har Steam installeret på din computer, og adgang til det. Hvis du har muligheden og lysten, skal din ansøgning sendes til brugeren "Inzo" inden d. 20. December. Ansøgningen skal indeholde dit navn, efternavn, fødselsdato, emailadresse, SteamID, Mantis account (Hvis sådan haves - Er ikke et krav), og en kort motivation, om hvorfor netop du skal vælges!

Du kan læse den originale besked, ved at trykke på Læs Mere hvor du også finder et link til selve nyheden!

HUSK AT DELTAGE I VORES JULEKONKURRENCER. SE MERE HER

De bedste julehilsner
PCMFreaks Crew!

Siden dannet på: 0,03 sekunder