Log ind

Brugernavn

Kodeord

Husk mig


Shirtmakerkonkurrence - November 2013 - Resultat

Cya Top Tour

Så er resultat af den første shirtmakerkonkurrence i Cya Top Tour'en klar. I årets første konkurrence har to indsendt deres bud, på hvordan en alternativ Saxo Bank trøje kunne se ud. Det eneste krav var, at Specialized, Sportful og Saxo Bank skulle indgå som sponsorer.

Tryk "Læs mere" for at se hvem vinderen er!

Julen på PCMFreaks

PCMFreaks.dk

Selvom det stadig er lunt i vejret, og det ikke tyder så meget på det, er det snart december. Ja, allerede i morgen er det første advent. Her på PCMFreaks.dk lader vi ikke julen gå ubemærket hen, og disker vanen tro op med konkurrencer for Jer brugere - Og i år går vi ind for genbrug!

Tryk op Læs Mere hvis du vil læse mere om julen på Freaks! 

Afstemning i shirtmakerkonkurrencen

Cya Top Tour

Synes du at det er længe siden at vi sidst ar haft en afstemning i en shirtmakerkonkurrence? Så er det ikke nogen tilfældighed, for vi skal faktisk helt tilbage til marts måned for at finde den seneste shirtmakerkonkurrence, hvor et eller flere bud er blevet modtaget! Denne gang har to trøjer fundet vej til konkurrencen - Saxo Bank er hovedsponsoreren og Tinkoff er blevet smidt endegyldigt ud. Du kan se de to trøjer, og vigtigst af alt: sætte din stemme, i afstemningstråden!
Sidste stemefrist er på søndag d. 1 december 2013, kl. 23.59.

Med Venlig Hilsen
PCMFreaks' Crew.

Shirtmakerkonkurrence - November 2013

Cya Top Tour

Så er det endelig blevet tid til, at starte shirtmakerkonkurrencen op igen for den nye sæson!

Sæsonens først opgave består i at lave en fantasy trøje, dog til et rigtigt hold. Oleg Tinkoff er efter knap 1½ år som sponsor for Riis' cykelhold, blevet "smidt ud" af Riis, og holdet står nu kun tilbage med Saxo Bank som hovedsponsor.

Tryk "Læs mere" for at se månedens opgave.

Screenshotskonkurrence - oktober 2013 - Resultat

Cya Top Tour

Så er afstemnings tiden atter forbi og vi har nu fundet vinderen af månedens screenshotskonkurrence. Det var en forholdsvis komfortabel sejr til manden bag screenshot nr. 1, hvor Michael Mørkøv var den loyale hjælperytter, der hjalp Contador tilbage til feltet, efter et styrt i ført den gule trøje, på Champs Élysées.
Men hvem har taget de to billeder? Tryk "Læs mere" for at se vinderen!

Screenshotskonkurrence - oktober 2013 - Afstemning!

Cya Top Tour

Så er det tid til at der skal stemmes og findes en vinder i screenshotskonkurrencen, blandt de 2 screenshots, som er blevet sendt ind. Fælles for dem begge to, er at det er Saxo Bank-ryttere der er i fokus. Men spørgsmålet er: Hvem skal vinde og have de 12 Cya Top Tour points? Det kan du få indflydelse på, hvis du når at stemme inden deadline, som er på onsdag d. 30/10 - 2013 kl. 23:59.
Så tag et kig på de to screnshots i afstemningstråden og smid en stemme på din favorit!
Vi ønsker jer en god weekend!
Med Venlig Hilsen
PCMFreaks' Crew

PCM.daily's database udgivet!

Downloads

Rigtig mange af os har set frem til denne dag! PCMDaily.com har netop i dag udgivet deres database til PCM13, bedre kendt under hele navnet PCM.daily's 2013 Expansion Pack! Dette er formegentlig den mest mest komplette database der er at finde til PCM13 og vi ved at holdet bag databasen, har lagt rigtig mange timer og arbejde i udgivelsen, så vi andre kan nyde godt af det. Feature-listen er meget lang, men skal vi nævne nogle af de nye ting, som er at finde i databasen, kan vi blandt andet nævne at der er 100 hold, der er tilføjet en masse nye løb (også U23-løb!), der er flere grafiske ting end der nogensinde har været (trøjer, udstyr mv.) og meget mere!
Lyder det ikke godt? Du kan downloade databasen i vores downloadsektion, hvor den fulde feature-liste også er at finde!

HUSK I ØVRIGT AT DELTAGE I SCREENSHOTSKONKURRENCEN!

Screenshotskonkurrence - oktober 2013

Cya Top Tour

Velkommen til endnu en konkurrence her på PCMFreaks. Det er tid til månedens screenshotskonkurrence, hvor du har mulighed for at skrabe 12 Cya Top Tour-points sammen og point til Hall of Freaks-listen! Og er det ikke et perfekt tidspunkt at have en screenshotskonkurrence? Det synes jeg nok, når man tænker på hvilken stor database, der bliver udgivet meget snart!
Så skynd dig at trykke på "Læs mere" for at se månedens opgave!

Resultatet af August/September Awards

PCMFreaks.dk

Selvom kalenderen siger midt-oktober, har vi stadig lige et par folk, som skal hædres (eller dadles, som nogen siger) for de ting personerne gjorde for PCMFreaks i både august og september måned. PCMFreaks-folket har stemt og vi har nu seks forskellige vindere, der kan se frem til at få prisen som enten månedernes bruger, stagemaker, PCM-grafiker, story, blog-skriver og sidst, men ikke mindst, debattør!

Tryk "Læs mere" for at se, hvem de fortjente vindere er!

Nye Crewroller!

PCMFreaks.dk

Kære brugere,

Men den store tilgang i crewet, samt den startende rokade ad Superadmins, har der været en del nye roller der skulle uddeles, samt rykkes rundt mellem de forskellige admins. Det ser nu ud til at vi har fundet en løsning som alle er tilfredse med, så alle arbejder på lige dét felt, som de gerne vil! Ligeledes har vi opdateret "PCMFreaks Crew"-fanen, så den nu er opdateret med en præsentation af alle sidens admins, samt hvilke nye roller de har fået.

Det anbefales du læser den, så du ved hvilket crew-medlem du skal kontakte, alt efter dit problem. Siden findes oppe til højre under "PCMFreaks Crew" eller lige HER

Med Venlig Hilsen
PCMFreaks Crew 

August/September Awards

PCMFreaks.dk

Så er det igen tid til at stemme! Denne gang er det August og September awards'ne der skal kæmpes om. PCM lysten er falende på dette tidspunkt af sæsonen, og med kun to World Tour løb tilbage på kalenderen, er sæsonen også ved at være ved vejs ende for de proffesionelle ryttere.
Nå, men tilbage til awardsne, 18 brugere er nomineret, fordelt ud over seks kategorier. Kun én kan vinde i hver kategori, og det er op til jer hvem det skal blive!

/PCMFreaks Crew 

Siden dannet på: 0,04 sekunder